Yagmurr8 Ya bu takvime uyan var mı gerçekten bana hurafe gibi geliyor 😃 ama merakta etmedim değil 🤷🏻♀️
Merveincim Yagmurr8 G_Ulzeki Balbebek012 Son adet tarihine göre hesaplama yapan sayfalarda benmde tutmadı, ama bu tabloda çevremde kim varsa tuttu bi bakın derim :) (Hamile kaldığınız yaşınızdan son adet tarihinizin ayına bakacaksınız.: doğum yaptığınız yaş değil)
Yagmurr8 Balbebek012 bence bu takvim olayları biraz muhabbet olsun diye çünkü normalde cinsiyeti belirleyen erkek bu yüzden kadınla alakalı bir şeye bakmak saçma :))
3kuzuAnnesiyim Merveincim 2 kızımda tuttu bu gebeliğimde ekim ve eylül düşünüodum gebeliğı baktım ve ıkısıde erkk hamile kaldım ama bu tutmadı:)
PrensinibekleyenAnnee 3kuzuAnnesiyim otomatik hesaplamada ne çıkıyor tabloyla otomatik hesaplama farklı çıkıyor
Yagmurr8 Merveincim doğum tarihin takvimin başlangıcından önce veya sonra olmasına göre yaşa 1 yaş veya 2 yaş eklenme olayı var diyorlar o nasıl oluyor
Merveincim Arzu501 genelde sat göre hesaplama yanlış bu tablo doğru gösterdi çoğu tanıdığım ve ben dahil :)