Happymomleyla Eşim hep istiyordu bende gerek görmemiştim ilk gebeliğimde doğumdan sonra doğum hediyesi alırsın diye erteliyordum sonra bebeğimi kaybettim. Doğum hediyesi olarak nasip olmadı ama ilk yıl dönümü hediyesi olarak Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ aldı. Aldıktan sonraki ay tekrar hamile olduğumu öğrendik şimdi ikinci kez hamileyim çok şükür, ve bu eşimin bana yaptığı en büyük iyiliklerden biri oldu diyebilirim. Birde 2 günde bir süpürseniz bile öyle bir pislik çıkarıyor ki haznesinden anlayamıyorsunuz nerden topluyor bu kadar tozu kiri diye. Ben gebelik öncesi 2 3 güne bir süpürge açardım duramam temizlik yapardım sürekli ondan gebeyken bana çok faydası oluyor. Birde eşim hamile değilken bile yerleri eğilip bezle silmemi istemiyordu dip köşe çok uğraştırıyor yoruyor diye ama bezle insan gücüyle silmen başka bana daha temiz geliyor :) Neyse o sebepten de Xiaomi Deerma 360 Derece Dönen Su Püskürtmeli Sprey Paspas almıştık onla da içine su, yüzey temizleyici bazen de sirke koyup kendim siliyorum evi oda çok kullanışlı çok işimi görüyor. Ama yine de belirli aralıklarla büyük süpürgeyle dip köşe temizlik rutini oluşturursunuz. Robot süpürge misafir geleceği zaman yada sürekli kırıntılar dökülen mutfağa, yemek yeme alanlarına falan çok kurtarıcı oluyor. Tavsiye ederim.