Smrdgnn Benim meme başımda bir tane et beni oluşmuş . Başına böyle bir şey gelen var mı endişelenmeli miyim? 20 haftalık hamileyim bir kaç aydır var önce hiç önemsemedim ama şuan biraz telaş yapıyorum. İlk muayenede doktoruma danışacağım
Dudumundo Gebelikte ben oluşumları normal diyorlar ama doktora gittiğinizde muhakkak sorun ihmal etmeyin tabi.
Smrdgnn Nazliiiii_ aslında bende takmadım ama meme başı olunca bebeğin emmesi açısından risk olurmu bilmem çekse kopacak gibi yani sizinki nasıldı acaba
Smrdgnn Nazliiiii_ bende pek bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla hamilelik döneminde olabiliyormuş kimisi kendinden geçiyormuş doğum sonrası kimisine cerrahi işlemle süt kanalı ile birlikte alınıyormuş çünkü tehlikeli olabiliyormuş bazılarıda yakma işlemi ile hallediliyormuş bakalım sorucam doktora
cauuv1 Benim de böyle siğil gibi ama degil sanırım şişkinlik var baktığım kadarıyla süt kabarcıgıymıs orası beyaz oldu patlasa süt akacak gibi. Cok can acıtıyor bile varmı daha doktora gitmeme 3 hafta var