mihribanerdogan Bazen normal geliyor bazen böyle sanki koyu yeşil değil de çok çok açık yeşil gibi geliyor anlamadım yani normal mi ?
Haticezk mihribanerdogan yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi canım doktoruna söyle fitil verir enfeksiyon varsa
Elaaa81 mihribanerdogan benim neredeyse 1 aydır geliyor doktorum sadece bol bol su iç dedi antibiyotik kullandırmak istemedi canım 🤲🏻
Haticezk mihribanerdogan bende de kaşıntı koku falan yok yalnızca akıntı var ama enfeksiyon dedi doktor mantar demedi bana vajinal enfeksiyon dedi fitille geçiyor hemen
mihribanerdogan Haticezk AA oyle mi peki mesela dediğim gibi arada normal arada çok açık yeşil gibimiydi
Haticezk mihribanerdogan yok benim hep yeşil geliyor açık yeşil renkte sıvı bir akıntı geliyordu canım
mihribanerdogan Haticezk bir doktoro danisicagim anlamıyorum resmen açık mı yeşil arada mi geliyor ne olmalı 🤦
Haticezk mihribanerdogan sıkma canını kuzum bende en başından beri vardı ara ara tekrarlayıp gidiyor doktora danış bir gerekli tedaviyi verir zaten Allah şifalar versin sana da ❤️