Fatoss02 kizlar 37 haftalik hamileyim gece saga sola dönerken kalkip oturup oyle donmemi solefi bi arkadasim . kordon boynuna dolaniyormus. bu konuda bi bilgisi olan varmi . ben direk yavasca dönüyorum bi sikinti olurmu sizce 🙄
abilgen Fatoss02 bir fikrim yok malesef. 27 haftadayım atıyorum kendimi sağaa sola inşallah bişi olmaz.
2bebisannesi58 Fatoss02 ilk defa duyuyorum gayet guzel yavasca donuyorum bazen sola yatip sagda uyaniyorum ilk gebeligimde saga sola sirt ustu yatabiliyodum cok sukur bsey olmadi bundada suana kadar bsey yok daha da olmaz insallah
ygmrcglyncn Fatoss02 hiç düşünmeyin bunları ilk gebeliğim 41 hafta sürdü nasıl rahat ediyorsam öyle döndüm yattım bi sıkıntı olmadı
Aynenkanka Fatoss02 kordonun boynuna dolandığının kanıtı var mıymış kalkıp oturup öyle dönmeyince? Yani böyle bir araştırma mı varmış ultrason görüntüleri mi varmış neye dayanarak? Herhalde pata küte dönmüyoruz dönemiyoruz zaten göbekler izin vermiyor buna
Bebegininnannesii1 Aynenkanka ben daha çok yeni geleyim ama dusununce bile mantıksız geldi çünkü gün içerisinde çok hareket ediyoruz yani ona sıra geleceğini sanmam
Zelis97 Fatoss02 34 haftalık hamileyim yatakta ayağa kalkmadan dönemiyorum birden sağa sola atamıyorum kendimi
VussVuss 29.haftadayim.Yavasca donmeye calisiyorum ama farkinda olmadan saga sola atiyorum kendimi. Sanırım daha dikkatli olcam kordon mordon ugrasmayalim