kaust9892 mervenergiz çok fazla doktor gezdim kimisi burun yapısı küçük olabilir küçük insanlar var diyor detaylı ultrason yapan doktorum bu down sendromu belirtisi olabilir diyor kafam allak bullak oldu düşünmekten kafayı yiyorum
mervenergiz kaust9892 evet burun kemiği kısalığı ya da yokluğu belirtisi ama bu risk arttırıyor bunun yanında bir sürü belirtisi var diye biliyorum inşallah sağlıklı doğar tüm yavrularımız 🫶
kaust9892 fadime_sari11 @Likayolcusu steril ortamda olursa zaten enfeksiyon olmazsınız. Profesörün söylediğiyse bana 500/1 risk taşıyormuş oda bence zor bi ihtimal oyüzden yapılabilir bence. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı💗
Didemdidemm kaust9892 evet bugün yapıldı. Bakalım inşallah sonuçlar iyi olur. Dediğiniz gibi işlem ağrılı olmadı . Ama sonrasi biraz ara ara ağrı oluyor bu da normal tabi .İnsanlar çok abartarak korkutuyordu beni ama öyle değilmiş
kaust9892 @mervenergiz aynen öyle korkuyor insan tabiki.İnşallah rabbim sorunsuz sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder🙏🏻