Selim_Alparslan Kızlar göğüslerimin altları çok ağrıyor napacağım bilmiyorum 😞 sütyen bile zor takıyorum bazen hiç takmıyorum . Sizce neden ağrıyor
mrymdnr Selim_Alparslan İlk haftalarda bende çok yaşadım resmen nefes alırken canım çok acıyordu doktorum hep son aylarda böyle olman lazım diyordu ama şimdi 35.haftamdayım çok şükür böyle bir sorunum yok
Hafizeipek Selim_Alparslan ben takmıyorum evde sudyen rahatsız ediyor beni 😆 kaburga ağrısı bahsettiğin bebiş baskı yapıyor
Hill8 Selim_Alparslan benim de sağ göğüsümün altı çok ağrıyordu bebeğin kafası tam oradaymış ters duruyor bizim ki 🙂ondan olabilirmiş 29+4deyiz bu arada
Selim_Alparslan Ebraradinn ama daha 21 haftalığa giriyoruz canım haraketlerini kasıklarda hissediyorum nasıl oraya baskı yapabiliyor 🤨😞
Neroizm Selim_Alparslan baski yapan bebek degilse bile buyuyen rahminizdir. Maalesef son haftalara kadar da devam edecek. Arkadasn soyledigi gibi pek yapacak bir sey yok.
Selim_Alparslan Hafizeipek bebiş yapıyor deyince daha minicik ya 😂 ilerleyen haftalarda yandık o zaman 😭 neyse sağlıklı olsunlarda razıyız artık 🧚🏻♀️
Selim_Alparslan Hafizeipek bende 1 haftadır takmıyordum ama onunla ilgisi yokmuş deneyim demiştim 🙎🏼♀️ Evde rahat oluyor takmamak da bazen unutup dışarı çıkabiliyorum birde bayağı sarkmaya meyilli oldu takmadıkça 🙂
Hafizeipek Selim_Alparslan ama bebişle beraber rahmin de büyüyor benim de yeni başladı kaburga ağrısı özellikle sabah uyandığımda oluyo yan yatmaktan ne kaburga kaldı ne bacak geçen gün kulağımın kıkırdağı bile uyuşmuştu yani üstüne yatmaktan 😂😂
Selim_Alparslan Hafizeipek ay benim çok erken haftalarda başladı canım😞 11. Haftadan beri heryerim ağrımaya başladı 😞
Selim_Alparslan Hill8 biz ne zaman utrasona girsek uyuyor başı sağ tarafta ilk haftalardan beri 🤨 2 gündür pıt pıt hissediyorum ama dönmüyor daha sanırım çok uslu mu olcak acaba 😂