Senacnl Annelerim süt yapar diye bol bol yemek tatlı yemek istemiyorum , kilo bakımından da düşüncek olursam biraz stres yapıyorum bu konuda . O yüzden hem sütüm olsun hemde kilo almayayım istiyorum, sizlerinde önerisi ile sağlıklı süt yapan besinleri öğrenmek istiyorum katı veya sıvı
anapanda12 Senacnl hamileyken mercimek çorbası kilo yapıyor bebeğe ama doğum sonrası bi süre bu çorbadan kaç bebeğe inanılmaz gaz yapıyor süt için en iyi önerilerim hurma ve rezene çayı rezene hem kiloyu dengeliyor yağ eritiyor hem süt yapıyor hurma desen zemgin içerikli müthiş faydalı
BbabyMom Senacnl bool su ve dinlenme hurma ceviz incir dereotu süt yapıyor onun dışında solgar vıtamınde duydum zaten hamurişinden paketlı gıdalardan uzak durursan dengelemiş olursun canım
Senacnl BbabyMom sizde sezeryan mı oldunuz , birde sezeryan da ödem sanırım normal doğuma göre biraz daha geç gidiyor diye biliyorum her bünye farklı oluyor ama
Zelis97 Öncelikle bol su tüketimi ve dinlenme, bulgur, hoşaf, yeşil mercimek, rezene çayı, incir.. bunlar bana çok güzel süt yapmıştı