rabiaudn _gndz25 ilk başladda zorlandm tabiki tatlı bide abur cubura aşırı düşkünüm onlardan ayrı kalmak zorladı😂 sonra alıştım
_gndz25 rabiaudn Ayyy valla bende senin gibiyim tatlıyla cok aram yok abur cubur için aynı şeyi diyemem 😆♥️
blueberyy00 _gndz25 amin amin korkutmak yada tedirgin etmek istemem ama şeker ve su fazlalığı ihmale gelmeyecek bir konu o yüzden dikkat edin diye anlattım
_gndz25 blueberyy00 Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler bi yandan içimi rahattladı bi yandan korkuttu artık dikkat edeceğim teşekkürler tekrardan❣️
rabiaudn _gndz25 beyaz ekmek yerine tam tahıllı 👍🏻 pirinç makarna abur cubur tatlı şekerli şeyler yok gerçekten işe yarıyor ben bile fark ettm şişkinliğim gitti 3 kilo verdim suan kilom sabit duruyo bu sekilde alırsam bu haftadan sonra alırım büyük ihtimalle ama yinede dikkat ediyorum
blueberyy00 _gndz25 rica ederim inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız yavrunuzu gönlünüz ferah olsun
alyamomss Benimde 30.haftadan beri suyum hep fazlaydı şekerim normal olmasına rağmen. Karbonhidrat ve şekeri tamamen kesince normale dönüyor. 38+4te bebeğim dönmediği için sezaryen doğum yaptım. Merak etmeyin dikkat edince düzeliyor
duyygu53 Banada detaylıda su fazlalığı var dendi şekerimde çıkmadı ama yine dikkat ediyorum şekerden uzak duruyorum 31 haftalık olduk hala fazla su ama başka bir sağlık sorunu yok sadece erken doğumu tetikler diye dikkat ediyorum