mhtp18 Arkadaşlar 38 haftalık hamileyim dun agda yaptırdım ama bugün her yeri sivilcelendi cokta sıcak sürülmedi ama derim hassaslasmıs sanırım nasıl gecer bu durum basına gelen var mı
Mervisss mhtp18 vazelin yada zeytinyağı sür canım.. Bende aynı şekilde 37+5te yaptırdım çok tahriş olmuştu zeytinyağı sürdm peçete koydum sabaha ne kızarıklık nede acı kaldı
EmelBG mhtp18 Geçer canım krem felan da sürebilirsin varsa pomad evde rahatlatır .Ben öyle yapıyorum tahriş oluyor iyi geliyor .Sivilcede kızarıklık tahriş sonucunda .
mhtp18 Mervisss bebanthen pısık kremi surdum bîr de zeytinyağı deneyeyim ama sivilcelendi ya zor gececk gibi 😔
Mervisss mhtp18 agdadan sonrası yağ sürmesi lazım kuaförn ama her kuaför yapmıyor ki Ondan kaynaklı sanırım 🤔🤔
Nostalgiaplatz Ya ben senelerdir ağda yaptırıyorum ve hiç sivilcelenme tahriş olmazdı. Hamileyim ve hamileliğim boyunca toplam 3kere ağda yaptırdım 3ünde de beyaz beyaz sivilceler oluştu tahriş olmuş gibi oldu derim hassaslaştı. Daha önce de aynı yere gidiyordum şimdi de aynı yere gidiyorum neden böyle oluyor anlamadım😕