Sumiire Kızlar merhaba 🥰 Yarına misafirim gelecek… Kremalı brokoli çorbası ……(sucuklu barbunya (hiç yapasım yok ara sıcak önerin lütfennn)) Fırında patatesli tavuk yada güveçte püreli köfte Pilav Salata Havuç tarator Muhallebili kadayıf Menüm bu şekilde ama barbunya yerine başka birşey önerin hafif arasıcak olsun istiyorum birde ana yemekten ikisinden biri
Armess_loya Sumiire sucuklu barbunya yapma canısı, zeytin yağlı barbunya, zeytinyağlı biber dolma, mücver, veya peynirli börek bu tarz Bi ara sıcak düşün istersen bunlardan birini 🌸🌸🌸
Mihrimahvuslat Varsa taze fasulye yapabilirsin zeytinyağlı enginar yapabilirsin börek yapabilirsin çıtır börek tarzı internetten bak 🙈 kaşarlı mantar olabilir patates graten olabilir 🤤 biber dolması yapabilirsin yoğurtlu sarımsaklı kapya Biber mezesi yapabilirsin
Sumiire Mihrimahvuslat enginar ömrümde yemedim 🤣 diğer saydıklarım ya ana yemekle öakışıyo yada pilavla başka söyle
Mihrimahvuslat Sumiire kafam durdu kız 😂patates mantısı yapabilirsin farklı güzel olur hamur işi değil ama🙈
Sumiire Armess_loya seni bekliyordum 😘 yemeklerin kralicesi pilaki gibi yapsam sebzeli daha hafif olur sanki mücver falanda ortaya meze gibi çok basit kalır börek desen zaten pide oluyo hamur hamur istemiyorum demen gibi zeytinyağlı barbunya olur
Armess_loya Sumiire evet canısı🌸zeytin yağlı pilaki güzel olur. Benim de misafir gelicek iftara, gününü netleştirince benim menümde bu şekil Mercimek çorbası Etli karalahana sarması Konak kebabı veya hasanpaşa köfte Pilav Salata Muhallebili Kadayıf veya fındıkpare bakayım şimdilik bu sence nasıl 🤔🤔
Sumiire Armess_loya mercimek çorbası kapatılsın 😅 gerisi çok güzel kuzu eğer tatlını yemeğin sonunda sofrada servis edeceksen fındıkpare çayla birlikte ikram edeceksen muhallebili kadayıf mük olur 🌼