ipekbocegim Kızlar 8 haftalık hamileyim çene ve bıyık bölgemde cok iri ve ağrılı sivilceler çıkıyor. Böyle bir problem yaşayan ve çözüm önerisi olan var mi? Ya da en azindan ne zaman gecer 😣
EbrKzlky ipekbocegim genelde çenede çıkan sivilce idrar yolu enfeksiyonu habercisi, hormonlardan ziyada ondanda olabilir..
ipekbocegim EbrKzlky yaa ben hamileliğimin basında yaşadım antibiyotik ile tedavi gördüm simdi idrarım temiz çıktı ama bununla ilgili olduğunu bilmiyordum
EbrKzlky ipekbocegim Sivilcelerin çıktığı bölgelere göre habercisi olduğu durumlar var canım benım nezaman çenemde çıksa hiç şaşmaz hafifte olsa enfeksiyon olur 🥴 Abur cubur yiyorsan ara ver yüzünü bi süre makyajsız tut suyu bol iç geçer insallah😍
Sevde43 Bende 5+6 yım yüzümün çoğu yerinde var😐 ben ganoexcelin macununu sürüyorum birkaç güne geçiyor
Sevde43 ipekbocegim yani bitkisel ürün olduğu için sıkıntı olmuyor diye biliyorum geçen bademciklerim acıdığındada mercimek tanesi kadar yuttum sorun olmadı
Busece06 Kız bebekte oluyo diyolar genelde ne kadar doğru bilmiyorum hurafede olabilir ama kızım oluyor benim 😁
HMA13 Busece06 Benimde çok var ya resmen gebe kaldığından beri kız la alakası yok sanki benim erkek 😁
Mube_iz Bana dermatoloji doktorum azelderm sivilce kremini vermişti kadın doğum doktorumda kullanabileceğimi söyledi. İsterseniz sizde sorun hiç değilse sivilce ve lekelerine iyi geliyor