Mrvozkts Biz 14+3 deyiz benim böyle sol kasık ağrısı bel ağrısı var böyle içimde sanki bişey kopuyormuş gibi hissediyorum ara ara içim çekiliyor gibi sizlerde durum ne
Hilalyazbos53 Mrvozkts Adet sancısı gibi bel ağrısı kasık ağrısı karın ağrısı şiddetli durumda ama geçecek inşAllahh vücudumuz bebeğe uyum sağlamaya çalışıyor rahim büyüyor kaslar genişliyor
Coynes 15 haftalik hamileyim allaha şükür herhangi bir şikayet yok, ayakta çalışıyorum Bu zamana kadar mide bulantısı çok yaşadım artık azaldi😊
Mrvozkts Coynes maşallah ben de bulantı sıkıntısı çok yaşamadım sabah bulantıları hariç tabi :) ama yine de o kısmı rahat geçirdim
Mrvozkts Hilalyazbos53 evet öyle gerçekten bi ev süpürünce özellikle belime vuruyor yaşayanlar var mı diye merak ettim. Sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
Mrvozkts Tuba00 ben 12. Haftada gitmiştim doktor randevumda tahmin etmişti ama 2 hafta sonra kontrolüm var orada netleşir hayırlısıyla :)
Rumirum Mrvozkts önceden bir kaç günde bir evi süpüren ben şimdi 2 haftada bir anca yapıyorum ev rezil bir halde ama yapamıyorum napiyim ev işi yaptığım gün yatalak hasta gibi oluyorum belimin ağrısından ayağa kalkamıyorum
269522 Rumirum bende aynı şekilde dün temizlik yaptım bugün çok ağrım oldu doktora yazdım bol su iç magnezyum bir tane fazla al ve bol bol dinlen dedi bel ağrısı da zorlamaya başladı
Mrvozkts Rumirum bende öyleyim haftada bir yapıyorum yaptığım gün de resmen oturup kalkamıyorum daha 15. Haftada biraz erken gibi geldi bana bende doktora gitmeyi düşünüyorum pazartesi, biraz panikledim galiba karnıma belime ağrı girince
esragedk Mrvozkts 16+3 haftalığım canım bnde çok yürüyünce ayata kalınca iş yaparken beşim ağrıyor ve agrı giriyor vel ve kuyruk sokumu kısmına cuma günü randevum vardı iki doktora da sordum özele ve devlete çıktım ikisi de normal dedi kaslar genişliyor pelvis kasları agrı yapar dedi ama bana yürürken de iş yaparken de engel dinlenince geçiyor 😄 hiç iş yapmamam lazım herhalde ama 3 bucuk yaşında oğlum var bu imkansız dışarı çıkıyorum geziyoruz peşinden koşuyorum ben maf oluyorum ☺ ilk gebeliğimde birde markette çalışıyordum ama hiç böyle şeyler karşılaşmadım Bu hamileliğim bambaşka 🥰
Zehraaa- Bir şeyler yedikten sonra midem hala çok kötü oluyor , kusma hissi değil ama ekşime yanma , ağzımda hala çok kötü bir tat kalıyor yemek yemek istemiyorum 😔