Ben 12+4 haftalık hamileyim kac haftadir kasıklarımda ağrılar oluyor özellikle oturduğum yerden kalkınca bir süre dikelemiyorum çizgi şeklinde de oluyor arada kötü birşey yoktur değilmi???

Cananbztk Benımde çok şiddetli kasık ağrılarım var sanki ameliyat olmuşum bıçak yarası gbı 16+4 deyım ve hala devam edıyor bu durumdan sürekli bahsediliyor hatta sanırım herkeste durum aynı rahim büyüyor kaslar genişliyor

Gldekpnci sağdan dola boydan boya bir ağrı bide dediğin gibi bicak saplaniyormus gibi bir ağrı da oluyor

Rahim büyümesi diyip hafife almayın düşük tehlikesi oluyor malesef doktorunuza gidin bir an önce

Hilalyazbos53 ay iyi ne bilim korktum acaba normalmi diye ilk gebeliğim tedirgin oluyorum acaba hic birsey yemiyorum ondan olma olasılığa da varmı aşırı iştahsızlık mide bulantısı var

tubimom ya soyledim progestan verdi kullan dedi ama kullanamadim aşırı halsizlik baygınlık yapar dedi eşimin ailesinin evinde kaliyorum suan evde yemek yapamiyorum diye e burda da öyle bir luks olmuyor bütün gunu yatakta yada halsiz gecirmek istemedigimden kullanamadım

Cananbztk o zaman fitil şeklinde kullanın bende kullanıyorum fitil şeklinde kullandığınızda yan etkisi olmuyor bakın düşük tehlikesi olmasa vermezdi bebeğinizden önemli değil hicbirsey

Ben hep fitil olarak kullanıyorum yan etkisi olmuyor

Cananbztk ben ağızdan kullanıyorum söylediğiniz derecede yan etki yapmıyor ama yan etki yaptığında fitil şeklinde öneriliyor bir an önce başlayın bebişe bişey olmasın

Ben fitil olarak kullaniyorum ayni etkiler onda da oluyor herkes olmaz demis ama ben direk uyku moduna geciyorum halsizlikten