Zelis54 Kizlar kızım olacak dogmasina az kaldi Elif isminin yanina uyumlu olacak bir isim ariyorum yardimci olur musunuz???
Gozengo Zelis54 bn elif ismini kızıma koymayı düşünüyordum . Ama sonra bayağı araştırdık koyulması önerilmiyor. Dinen iyi değilmiş. Bizde koymadık. Sizde bı araştırın isterseniz. Sonra pişmanlık duymayın 🤗
Zelis54 Gozengo bana kalsa bende koymamda esim tutturdu elif olacak diye bende artik bise diyemiyorum 35 haftaligim bebek dogacak isim yok ortada 😬😂
Gozengo Hocam kızım olacağından dolayı adını elif koymayı düşünüyoruz, elif isminin anlamı çözülemediği için koymamız uygun mudur? Selamünaleyküm. Kız adı olarak ELİFE daha uygun ve doğru olandır. Nureddin Yıldız..
Zelis54 Gozengo elifin bir anlamini yok zaten canim uzun ince demek bende biliyorum ama mecburiyetten koyuyorum yoksa gidip kaynanamin ismini koyacak kocam onun adini koymasindan iyidir 😂😅
Zelis54 Sinemulger77 kötü bir anlami yok zaten canim anlami uzun ince demek kuranin ilk harfi demek elif ismine gelene kadar koyulmamasi gereken bir suru isim var ona bakarsanda 🤪😅
Gozengo Sinemulger77 evet bazı sayfalrda öneriliyor yazıyor sakınca yoktur diyo. Bazıları da koymayın Elife koyun diyo da . Yani elife nasıl diycez çocuğa
Gozengo Zelis54 anlamı çocuğun üzerinde büyük etkisi var. İyice araştırın bnce. Ebced hesaplamasına baktınız mı ? Bnde bı arkadaşımdan duydum. Hatta internette bununla ilgili bayağı yorumlar mevcut çocuğun kisligine ahlakına herseyine göre yapılıyor. Ona göre isim konuluyor. İsmin çocuk üzerinde etkisi çok çok büyük. Bu yüzden söylemek istedim canım 🤗
Gozengo Aynenkanka yaa öylemi hiç duymadim çevremde de hiç yok . Demek ki koyanlar varmis. Ama zor geliyor bnce . Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah