Hasret99 Kızlar merhaba ♥️ biz bu gün 11+1 iz ve alt karın ağrımız var sadece başka sıkıntımız yok çok şükür 😊 sizin nasıl gidiyor cinsiyeti belli olan var mı 2 li taramaya giren hadi tanışıp konuşalım 😍♥️
Birbebetoannesi Hasret99 yarın 11.ci hafta😇 benim de alt karın ağrım , belden gelen kuyruk sokumu acısı, bulantı ve halsizlik tavan 🙂 buna da şükürrr , haftaya 2 Li taramaya gidicem kısmetse
eylulmihrasmom Hasret99 9+4 bende ekim sonu gibi doğum insallah. 🥰bugün bel ve kasık ağrım ağrım var bir hayli bu haftalarda oldu mu sizde normal mi
EbrKzlky Hasret99 11+0 ım bende.. 4.haftadan beri hiç bitmeyen mide bulantısı kusma kabızlık ağrısı dışında birşeyim yok.. onlar olmasa güzel olcak ama onlarla ayağa kalkamıyorum🙄 11 nisanda 2li taramaya gidicem az da kaldı ya 🙈
Hasret99 Gamze_cnky hayırlısıyla sıkıntısız bir şekilde geçmesi dileği ile canım ben heyecanlıyım 2li için
Freefam 12+4 teyi biz 2li taramaya girdik pazartesi sonucu cikacak insallah sagliklidir bebegim 11+3 te ikili taramayi yaparken doktor ultrasonda kiza benzedigini soyledi 6 nisanda randevumuz var o zaman kesinlesecek insallah cinsiyeti
Gamze_cnky Hasret99 bem de çok heyecanlıyım ama dua ediyorum Allah’ın izni ile güzel çıkacak inşallah sonuçlar 🥹🧿
Edaefe Hasret99 11 +5 ile selam 😇 Hafif bendede var bi agri arada kasilma gibi oluor ama tahminimce rahim buyumesinden kaynakli 😀
Freefam Hasret99 evet gosterdi bacak arasini direk baya belliydi aslinda ama doktor erken olcagi icin net bisey soylemeyelim 14. Haftayi bekleyelim dedi bekliyoruz
Evrem23 10+5 im bende bazen unutuyorum hamile olduğumu ikili tarama için 5nisanı bekliyorum sağlıkla gelsin bebişler inş 🤲🏻
Hasret99 Birbebetoannesi bende de geçen haftadan beri alt karın ağrısı var mide bulantım vs hiç olmadı şükür Allah size kolaylık versin zormuş
Evrem23 Bende bulantı hiç olmadı şükür heralde ondan anlayamadım bir türlü göğüs hassasiyeti hala devam ediyor ama bazen de arada sağ taraftan kasık agrısı oluyor geçiyor
Hasret99 Evrem23 bende de miğde bulantısı hiç olmadı şükür bi alt karın ağrısı ve arada tedirgin eden akıntılarım oluyor
eylulmihrasmom Hasret99 inşallah öyledir baya ağrıyor korktum ben de internette düşük tehlikesi vs yazıyor
Evrem23 Ilosunuz1 doktor 40haftaya göre 16ekim dedi doğum tarihine ama tabi süpriz yapar bilemem 🥰vakitlice sağlıkla gelsinler inş
Hasret99 eylulmihrasmom internete bakıp da yanılma hiç canım için rahat değilse yarın doktorunu ara konuş derim için rahatlar en azından