09-11-22 Kaç gündür ara ara bu ağrıyı yaşıyorum gece yatarken bir de yemek yedikten sonra yaşayan var mı bu durumu acil yardım????
Hilalgrsl 09-11-22 ilk aylarda göbek deliğim çok ağrıyordu sonra öğrendim ki baharatlı falan yediğim zaman bebiş yediğin şeyden hoşlanmadığı için kordonu sıkıyormuş o da ağrı yapıyormuş kordonu oyuncak da yapıyor olabilir
Slakiprtci 09-11-22 20 haftada çok ağrıyordu hatta göbek deliğime elimi süremiyordum batma ağrı gibi değişik bişeydi şimdi 23 haftalık olduğum şimdi de karın ağrısı ve bel ağrısı var 😒
Baharks Aynı agri mi bilmiyroum ama bendede oluyor sanki adetmisim gibi ağrıyor 30+5 haftalik hamileyim
Gulnar_95 @"09-11-22″Evet normal o yollardan keçtim bende rahim genişliyor gobek dartiliyor bebek buyudukce ondan oluyor demisti doktorum
09-11-22 Gulnar_95 bende ondandır diye tahmin ettim ama sormak istedim sizlere de kızım olacak ilk gebelik acaba bebek yikari mi çıkıyor artık diyorum
Havvaca Ben hamileliğimi öğrenmeden 2 3 gün önce olmuştu bende göbek deliği ağrısı sanki sivri bir şey batıyo gibi. Şu an 21 haftalık hamiley hiç öyle bir sorun yaşamadım siz kaç haftalık oldunuz
handeserdes ben 19+3teyim. iki gündür bende de sızı gibi arada giriyor göbek deliğime. ama normaldir diye düşündüm üstünde durmadım.
09-11-22 handeserdes ya bende normal dedim ama yine de merak ettim sormak istedim yemek yedikten sonra veya uyurken oluyor genelde
Hilalgrsl 09-11-22 doktora ağrıdan bahsedince bebek kordonu tutuyor oynuyordur dedi daha sonra uygulamada da baharatlı yiyeceklerden dolayı olduğunu okumuştum