Ipek_2017 Bebek odanıza nasıl bir beşik tercih ettiniz. Yatak odama anneyanı aldım. Fotolarınız varsa çok sevinirim 🤍
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_106 kızımın beşiği yokki teyzesi bende öneri bekliyorum 4 yaşına Kadar kullanmak istiyorum
Deletedmom_106 Burnumageliyoduslkmsn o zaman ben önereyim 😂 kızımın ahşap beşik Babycom dan aldım 5 e kadar rahat yatar
Vaveylaanur Ben bu beşiği düşünüyorum ilerde yatak olması nedeniyle ama kullanışı nasıldır bi fikrim yok
Ipek_2017 Vaveylaanur buna ben de baktım cnm . 1 yaşında felan asılır düşer mi diye tedirgin kaldım sadece. Büyüyo olması avantaj aslında oda için uzun süreli olur 🤍
Deletedmom_106 Burnumageliyoduslkmsn yok aşkım en büyük boyu . Kızım yayıla yayıla yatıyor . Ben aldığım da 900 küsürdü tabi artmış baya. İçinde baya bişeyler vardı cibinlik yan korumalık alez ince bi yatak yorgan yastık
Ipek_2017 Deletedmom_106 bu yatak odasına aldık anneysnı diye 60.120 sevindim uzun süre kullanılıyo olmasına 🤍
Deletedmom_106 Ipek_2017 70/130 nerdeyse bizim yatak kadar çok az bi fark var ben çok memnunum kızım 21 aylık 4 yaşına kadar çok rahat yatar sonra oda yapacam inşallah
Seda-das01 Ipek_2017 uzun süre kullanılmıyor zaten bu modeller ben de uygulamadan 300 liraya aldım kullanabildiği kadar kullansın sonra değiştiririz zaten 🥰