Hlilal Kızlar 37+2 bu gün çatı muanesi oldum 2 cm açıklık var dedi normal doğuma uyumlu olduğumu söyledi doktorum ama iç çamaşırım da akıntı ile kahverengin de bi lekelenme gelmiş normal mi
esraesla Hlilal dün bende oldum ilk olarak pembe kan sonra kahverengi lekelenme oldu bugün de devam etti
Dolphin16 Hlilal aynen benimde öle olmuştu az bişeyde canım acımıştı sonra biraz ağrım olmuştu doktor normal demişti bi hafta sonra 40+5 te ertesi günü nstye girecektim o gece sancılandım hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık vardı nişan hastanede geldi suyumu hemşire patlattı epidural die normal doğum yapmıştım .
Rrahimee Ya kizlar utanarak ve affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum ilk gebelik ve bu hafta çatı muanesi olucak .. nasıl yapiliyo biraz bahseder misiniz internetten baktım ama bişey bulamadım hem korku hemde bı çekingenlik var üzerimde
Emmis Rrahimee ultrason çekilen sedyeye uzanıyorsun topuklarını ve bacaklarını iyice kendine çekiyorsun kendini kasmıyorsun sonra doktor 2 dk içinde hemen bakıyo😅😅😅
Hlilal Rrahimee çekingen olunca kızıyor doktor direk😂 çatı masasına çıkarıyor iki parmağı ile vajinaya bakıyor biraz kasık agırısı oluyor
nur34_ Hlilal yani parmaklariyla aciyormu vajina girisini canm suan 35+5 haftadaym 10 gune dusurdu muaneleri acaba sonraki muanede bakarmi 29 martta bir kac gun kldi
Hlilal Dolphin16 aceba kahve rengi akıntıyla gelen şey nişan mı bilemedim yoğun bişey darısı bizlere olsun Allah analı babalı büyütsün kız mı erkek mi sizin 🥹💕