Gercekgulbahar Bu gece 30 haftalık olacağım halen progestan fitil kullanıyorum doktor bişey demedi ne zamana kadar kullanılıyor acaba kaçıncı haftada bıraktırıyor doktor
_mmmmellek Gercekgulbahar bana 35 haftanda bıraka bilirsin demişti bilmiyorum yinede doktoruna sor canım herkes bir değil
Dilekunal_ Banada dün verdiler ama kapsül şeklinde vajinal kısmından kullan dediler kanamanız devam ettimi kullandiktan sonra acaba?
_Daydreamer_89 annekuzusu_ 26. Haftadan beri yüksek kasılmalarım vardı 3 kere hastaneye yattım 35+6da doğum yaptım
annekuzusu_ _Daydreamer_89 kasılmalar sizde belirtileri nelerdi benim de erken doğum riskim var plesentam aşağıda benimde kasılmalar oluyor ama ilk bebeğim olduğu için anlamıyorum ne ağrısı diye kasıklarım agriyo mesela batma oluyo karnım ara da bir agriyo o şekilde mi oluyor şiddetli vi ağrı mi kasılma canım karnım çok sertlesiyor
_Daydreamer_89 annekuzusu_ benim karnım çok sertleşiyordu ve bebekler bir tarafta toplanıyordu baya yükseliyordu karnımın bir tarafı kesik acısı gibi 5:10 saniye sürüyor
0192eoekdm Gercekgulbahar ayıptır soylemesi nasıl kullanıyorsunuz benimde var doktorum vajinana yerleştir dedi ben yapamıyorum
handeyss 0192eoekdm Kapsül şeklinde olanı vermiştir muhtemelen elinizle içinize sokup parmağınızla itebildiğiniz kadar ileri itin
babymom_8 Gercekgulbahar 32 de bırakacaktık kanama oldu 30 da doktorda doğuma kadar kullan dedi canım
Banubebek1 Gercekgulbahar bende 12. Hafta dan beri kullanıyorum 21 hafta olduk 34 haftaya kadar kullan dedi doktorum kasılmalarım olduğu için devam edelim dedi sağlıkla gelsinler inşalla
_Daydreamer_89 annekuzusu_ 11 gün kaldılar ama hiçbir cihaza bağlı değillerdi biraz bostan yere yattılar gibi geldi bize ama neyse 🙄