Kullaniciadii Kızlar merhaba benim bugün 23 tane yumurtam toplandı ama doktor cok toplandıgı icin taze transfer olmayadabilir dondurulmuşta olabilir dedi aranızda böyle olup taze transfer olan var mı
2022bebeki Kullaniciadii Benim de 23 tane yumurtam toplandi ve rahim dinlendirme yaptık tavsiyem ohss olma ihtimaline karsi dondurulmuş embriyo transferi olmaniz
Mhtpflz Kullaniciadii 2 adet sonrası oldu benim zaten yumurta topladıktan sonra 10 içinde adet oluyorsun eğer uygunsan belki yapar ama benim yumurtlalar halen büyüyordu diğer adetle oldum adetin 21. Günü transfer olmuştum
Gncgozde Merhaba benim de 18 yumurta toplandı ocakta 2 adet geçti bu ay gittim ve inşallah nisanda transfer yapacak başladık yani dondurulmuş olması Rahim dinlendirmek şansı artırıyormuş. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Kullaniciadii Gncgozde bende salı gidicem o zaman söylicek ne yapılması gerektiğini inşallah hepimiz icin🫶🏻
Mzzz Çok yumurta toplandığında taze transfer için uygun olmuyor rahmin dinlenip değerlerin normale dönmesi bekleniyorki embriyo tutunsun. bende dondurulmuş transfer oldum taze ile tutma şansı aynı🙏