tubimom Duyguch01 bol bol su kuru bakliyatlari yersende bol kimyon koy boza kefir özellikle tatlı şeyler süt yapıyor helva özellikle tahin baya var😄
2022bebeki Duyguch01 gaz hemen görülmüyor bebekte zaten ilk başta kasmadim açıkçası. Bol su, hoşaf, tahin, incir,kuru dut he, tahin helvası bana çok iyi geldi
Tgcmrt48 Duyguch01 bestlak süt damlası incir dut kurusu kuruyemiş bol su hergün alabilirsen duş eğer bebekte gaz olacaksa ne yersen ye oluyor oğlum kolikti 4 ay çektik
Edafmo Duyguch01 süt olsun diye bol bol su içtim, hipp anne çayı tahin pekmez tahin helvası ceviz kuru incir hurma ve solgar vitamin kullandım hepsinin çok çok faydasını gördüm. 45 günü geçti doğum yapalı şuan hipp anne çayı ve Solgar vitamini düzenli kullanıyorum. Gaz olmaması için de ilk zamanlsr bi liste vermişlerdi ona uymuştum ama 1 hafta kadar falan dikkat ettim. Sonra doktorum yemeklerin içine bol kimyon attığımda yemeğin gazını aldığını söyledi ve öyle yapıyorum herşeyin içine kimyon atıyorum kuru fasulye de yedim nohut da yedim gaz yapmıyor🤗 bir de sabahları ılık suyun içine biraz kimyon katıp içiyorum o da gazı alıyor