323832 Asenakardg 33+6 da gitmiştim 2300 demişti 35+1 de yine aynıydı hiç kilo almamış dedi çarşamba günü yine kontrolüm var ciger geliştirici iğne vurup 3 Nisan da sezaryan yapacak
Btlklnc Bkmcnkr bende dogumdan hıc korkmuyordum sezeryan olsun diyordum bakamamaktan yetememekten korkuyordum. Amaa nasıl bakmayacaksın kı öyle bır dunya yokk yavrunu kucagına almak icin dünyalarını verırsın öyle güzelkı . Dün dogum yaptım bebegım bır kac gğn küvezede kalacak daha tam ten teması bıle yapamadık onu okadar özlüyorum kı
Bkmcnkr Btlklnc Allah bir an önce kavuştursun sizi 🥰 eminim hepimiz iç güdüsel cok iyi anneler olacağız. Ama ilk gebeliğim daha önce bilmediğim birşey olduğu için tuhaf hissediyorum sanırım ☺️
323832 Gizemozbek 33+6 da gitmiştim 2300 demişti 35+1 de yine aynıydı hiç kilo almamış dedi çarşamba günü yine kontrolüm var ciger geliştirici iğne vurup 3 Nisan da sezaryan yapacak
Cnsadl Kardelennnky Bende doğum korkusu falan hiç olmadı sonuçta kadının doğasında var doğum öyle düşünüyorum hep ALlah bir şekilde yardım edecek içinizi ferah tutun lütfen🫶
Bkmcnkr Esra_57 bende 35+6 da 3 gün önce kontrolde ilk çatı muayenesini oldum. Hiç açılmam yokmuş. Açıklığı olan erken mi doğurcam diye endişeleniyor, olmayan da geç mi gelecek diye sabırsızlanıyor.. sanırım annelik duygusu böyle hep tuhaf bişey 🥰
Ervaok Bkmcnkr çatı muayenesi için erken değilmi bende aynı hafta aynı günüm bugun görüş günüm var bakaym bana da çatı muayenesi isticek miii 😨🫠🫠🫠😅
Nazli-61 Kardelennnky 37+4 Şuan dün geceden beri özellikle yatınca aşırı hareketli çok canımı yakmaya başladı burda okurdum canım yanıyo diyenleri şaşırırdım küçücük şey nasıl can yakabilir ama 2 gecedir çok fena ediyo beni acaba doğum mu yaklaşıyor sizde nasıl durumlar
Kardelennnky Nazli-61 evet doktora sormuştum doğum yaklaşıyor bebek kanala girmeye çalışıyorfur dedi ve iki gün sonra bebek kanaldaydı hala öyle canım
Seherak Gizemozbek benim 36 hafta ters duruyor ama planlı sezaryen olacagım inş döner ama çok dönmüyorlar sanırım bi saatten sonra