Novamomy Merveya ailem benim göbek bağımı orman işletmedeki orman bölgesinde meşe ağacının altına gömmüş ☺️ondan mıdır bilmiyorum ama ağacı ,toprağı doğayı ve ormanı çok severim 🙈😅
Canimucizem Merveya ay bizimkiler sandıkta bırakmış babam hep dalga geçerdi evde kalcan diye 😂 kalmadım tabi ama pek inanmıyorum ya 😂
Hizligonzales Merveya benim oglumun gobek bagi hastanede dustu kontrole goturduk tam doktora gobek bagi hala dusmedi derken bi baktik ki düşmüş doktorda doktor olacak o zaman bu dedi🤣 bizde hastanenin bahcesine gömdük
Selamcanim Merveya ya ben bi yere gömmedim de. Eşimin teyzesi camiye gömmüş oğlu uyuşturucu bağımlısı. Yengem de kuzeniminkini imamın bahçesine gömmüş kuzenimin de maşallahı var yorum yapamıyorum kendisine 😁😁😁
Kalbiimde2can Oglumun göbek bagini okul bahcesine gömmüstük simdi 6 yasinda ve o okula gidiyor ve cokta basarili bir ögrenci masallah herseyi hemen ögreniyor ögretmenleride her defasinda dile getiriyor ve cok seviyorlar birbirlerini😍❤️
AhmetVeMustafa Merveya benim oğlumun ki poşetin içinde evde duruyor çok evcimen bi çocuk ilgisi var mı yok mu bilmiyorum 😊