BerfinYildiz tubimom Ayn Zaten Bugün 38 Girdik Kizlar Erken Geliyor Diyor Annem Bakalım Nezmn Gelirse Artik
gzmwe Kızlar ben gebe okuluna gidiyorum orada ki ebe fırsat buldukça bağdaş kurarak otur onunda faydası çok oluyor demişti
hayalperest2310 gzmwe bağdaş kan dolaşımını durdurmuyor mu canım sancım var açılmam iki cm evde bekliyorum sıklaşmasını
gzmwe gzmwe bacak bacak üstüne atmak yavaşlatıyor diye biliyorum ama bağdaş kurmak yavaşlatıyor mu hiç bilmiyorum ben 2 haftadır bağdaş kuruyorum akşam tv izlerken gün içinde otururken 36+5deyim
Rumiars hayalperest2310 ayy çok heyecanligg 2 cm açılmadan sonra 15 hurmayı kaynatip suyunu içtim posalarini da yemeye çalıştım ertesi gün doğum yaptım ve acilmam çok iyi ilerledi tavsiye ederim💗
hayalperest2310 tubimom aynn öyle çok şükür sancım gayet iyi çıktı rahimde yumuşamış bir iki güne gelir dedi doktor
tubimom BerfinYildiz bende bıraksam gelirdi ilaç kullandım son bir hafta bıraktım 39+0 da geldi kızın doğumu daha kolay kemik yapısı fln hiç korkma
hayalperest2310 Misketlimonum sancılarım var canım iki cm de acılma yumuşama da var bir iki güne gelir dedi bebek eve geldim sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum 🤲
Yamurer Rumiars ne zaman yapmaliyiz ağrı veya su geldiği zaman mi 40 haftalık olduk geceleri yalancı ağrı gelip gidiyor bu tavsiyeyi ne zaman yapalım
Rumiars hayalperest2310 ben gece içtim bunu bide küveti doldurup sıcakca içinde oturdum rahmi iyice yumusatmisyi sabaha su gibi doğumum oldu kolaylikla doğurursun insaAllah canım benim bir avazda ,💗
hayalperest2310 Rumiars amin inşallah teşekkür ederim canım deniycm dediklerini umarım güzel bir doğum olur 🤲🤲🤲🫶🏻