Kkubra91aktas Tatli-cadim2023 ben hamile kalır kalmaz hemen başladım Hem göğüs kremi hem de çatlak kremi Mustela markasını kullanıyorum çok da memnun kaldım
semanur0456 EfnanUmay23 merhaba kaçıncı haftada gögüs kapağı kullanmaya başladınız ? Ben suan 32 e giricem başlamalı mıyım
EfnanUmay23 semanur0456 mrb canım kusura bakma bebiş yzunden ben giremedim.ben 1 hafta öncesinden başladım kullanmaya 😊
kelebeketkisi34 beyzaturker56 bildiğim kadarıyla çiçeği sarı olduğu için sarı kantaron adı ama yağ ile birleştirip belli koşuşlarda bekletildiğinde kırmızı renge dönüyor yani ikiside aynı şey 🌼🙋🏻♀️
Tugcedmr_cn Nrmn-kls maşallah size ben daha 27. Haftadayım karnımda bişey yok suan ama göğsüm harita gibi
Susamtohumununannesi Gebeanne45 25. Hafta itibari ile 7 kg aldım ama herhalde bi memem 3 kilo falan🤭 hala hamilelik öncesi kıyafetlerimin çoğunu giyinebiliyorum ama gömlekler sütyenler bralar çoktan tozlu raflarda yerini aldı
Kkubra91aktas Tatli-cadim2023 evet cnm ben baştan beri kullanıyorum göbeğim de hiç çatlak yok şükür 34+3 oldum
Susamtohumununannesi Gebeanne45 sorma vallahi boyun fıtığı oldum memeleri taşımaktan inş yavruma süt olur
Susamtohumununannesi Gebeanne45 amin canım benim inş hepimizin bol bol sütü olsun can olsun kan olsun yavrularımıza
Tkckvci Ya kızlar bendede karnımda yok ama göğüslerim çok çatladı var olan çatlaklar için göğüslere uygun ne kullanabilirim? 24 haftaligiz
hayallliiim Bestegeren canım kreme falan hiç ihtiyaç kalmıyor yara olmasını engelliyor yara çatlak kesinlikle al derim pişman olmazsın ben fiyattan dolayı vazgeçtim sonra arkadaş verdi ve benim göğüs ucum yaravolmaya çok müsait olduğu halde olmadı