Minis122 Haninlar hamileligi boyunca ciger yeyip bebekte leke olan varmi esim istiyor benimde canm cekti ama yemekle yememek arasinda kaldim eskiler leke yapar yeme falan derler. Hep
miray1995 Minis122 ilk hamileliğimde ciğerciden çıkmıyordum bi sıkıntı yaşamadım şükür 🙏🏻 şimdi çok düzenli olmasa da yine yiyorum. Ciğer çok faydalı hamilelikte. Sadece ilk 3 ay dokununca bebekte leke olur kısmına inanıyorum
Binnur-cam Minis122 doğunca görücem Allahın izniyle inşallah yoktur 🤭 benimde bir iki kere canım çekti kayınvalidem annem yaptı abartmadan yedim valla
Nurr_22_22 Minis122 yemek leke yapmaz ama ciğeri ellediginde vücudunun hiçbir yerine dokunma yağı filan sicramasin üzerine dikkat et öyle leke kalıyor annem bana hamileyken denemek için eline kayan ciğer yagini beline degdirmis aynı yerde ciğer lekesi vardır
Aysegulinanc Minis122 ellerinde varken bi yerine dokunursan leke kalıyor annem denemek için bana hamileyken kalçasını kaşımış kalçamda ufak leke var 😂 kuzenimin de çocuğunun yüzünde bar annesi yerken kaş tarafı kaşınmış kaşımız ve lekeli doğdu bence bu süreçte yememekte fayda var
Minis122 miray1995 bendr pek inanmiyorum leke olur denmesinede. Buyuklerimiz yeme olur vesayre deyip insani tedirgin ediyor yiyemedim ben
Minis122 Nurr_22_22 gercektenmii cigere elledim ben kendim pisirdigim icin direk yikadim ama. Kizartirken esim saolsun parmagima socratti yagi cigeri yaga atarkenn ins olmaz 🥺
btllsk Minis122 Yaaa bende o kadar Çok severim o kadar çok yemek istedim ki doktoruma 3-4 kere sordum artık sorma hayır yiyemezsin dedi net bir şekilde 🥹
Minis122 btllsk bende ole cokmsey etmedim.bir iki kup.seklinde agzima.attim.artik.ama. Elimi degdigim.yikafim.sikinti.olmaz ins