Drsnbyfatma Edebyahu benm de öyle canm şuan orası tepe gibi oluyo elleyince bende yarın 16 haftalık olucam yarın sorarım doktora 🙏🏻
ebru23 Edebyahu bende suan ayni durumdayim ya sert ve yatinca geriyo sanki toplanmis gibi doktora sorucam
Balkiz Edebyahu evet kuzum bebeğin sağ tarafa toplanıyor olabilir. Hissedebilirsin haftan müsait bebeğini hissetmen için. Hissetmezsin gazdır o diyenlere bakma. Bas baya bebeğin kasılıyo. Doktoruna söylersen muhtemelen magnezyum verecektir sana.
Izm123 ebru23. 16 haftalik aci sancı falan olmaz yani bebekden dolayı. Rahimin genislemeye calisiyodur sadece. Çocuğun hareketlerini hissetmezsin yoksa daha imkansız
ebru23 Izm123 cocuk oynuyo gecen gecen gece esimde hissetti kimse burda olmayan seyi soylemiyo kilo almadim icimde oynayisini net hissediyorum
tucaleyne Bende 16. Haftamda hissetmeye başladım bebeğimi ve balık etkiyim ilk tekme atarak başladı şimdi ise 18 haftalığız hiç dutmuyo insan vucudu mucizevi bişey her insana farklılıklarıyla verilmiştir kimi hissederken kimisi hissetmez 😊
ebru23 tucaleyne kesinlikle kendi 22 haftaya kdar hissetmemis bi yorum yapiyo asla olmaz diye sinirim bozuluyo
ebru23 ah bu hamileligi bi kendi yasiyo gibi yazanlar yokmu her hamilelik baskadir bunu kabul edelim lutfen rica ediumyorum bendede suan ayni sorun var .
Izm123 ebru23 ay ne buyuttunuz cidden ben kendi doktorumun dediğini ve yaşadığımı paylaştım. Hissetiysen tebrikler banane yani
Izm123 ebru23 kırıcı yorum neresi kırıcı allah için hissedilmez dedim diyemi kiriliyosunuz. Gidin kocaniza yapın bu narin kirilmalarinizi bizde hamileyiz böyle sacma seylere kirilmiyoz