MelodyFairy Kızlar ovulasyon testi için pet bardağa idrar yaptım . SONRA fark ettim ki beyaz tortular vardı sebebi ne olabilir 🥹? Korkmalı mıyım başında gelen var mı?
Mihrimahvuslat MelodyFairy az çok baktım da internette idrar yolu enfeksiyonu tarzı bişeyler diyor canım istersen bir doktora görün içini rahatlatmak için 🥰
CeydaST MelodyFairy genelde ovülasyon zamanına yakın akıntı olur. O tortular o yüzden oluyor genellikle
Slakiprtci MelodyFairy enfeksiyon canım idrar yollarında enfeksiyon var idrar testi yaptır ilaç kullan yoksa çok çekersin kendimden biliyorum çok zor
Sevdaal0655 MelodyFairy İdrar yolu enfeksiyonu olma ihtimalin olabilir mutlaka idrar tetkiki yaptirmalisin.
iclaaall13 Bende de oluyor o akıntı diye düşündüm ben hep ama gebelikten sonra daha çok dikkatimi çekti tabi
iclaaall13 MelodyFairy enfeksiyon olduğunu sanmıyorum arada olabilir akıntı sürekli böylemi her tuvalete gittiğinizde yoksa tek sefer mi oldu
minikmucizeemaak MelodyFairy ben daha önce yaşadım iğneyle atlattım enfeksiyon dedemin sana da yazdım idrarkmda kepek bende de var Şuan 2 gündür daha dikkatli çekiyor adetime 12 gün var daha gebelik sanmıyorum
Mihrimahvuslat MelodyFairy ben doktor değilim sadece az bir baktım ama değildir inşallah gerçi bende idrar yolu enfeksiyonu oluyor ama hiç böyle bişeyle karşılaşmadım
MelodyFairy minikmucizeemaak biraz takip ederim belki bir daha gelmez 😔 enfeksiyon olmaz inşallah gebelik istiyorum engeller yoksa umarım olumsuz bir şey olmaz
MelodyFairy Mihrimahvuslat bende baktım netten çok sayıda konular var gebelik bile o yüzden pek okuma taraftarı değilim netten
MelodyFairy iclaaall13 ilk defa gördüm normalde tuvalette yaparken bile bakarım sorun vs var mı idrarda diye ama pet bardakta bariz görünce korktum
MelodyFairy Tugba091 ay hayır olmasın ya bayadır rahattım yoktu enfeksiyon zor atlatmıstm o zamanları 😏