Kukulikukuli12 hastane bize araba ile 15 dk mesafede ilk tercih sebebim bu açıkçası 5. Haftadan sonra özel takipliydim riskli gebelik yaşıyor olduğum için Arnavutköy devlet hastanesinde de pek de olumlu tecrübeler yaşamadığım için hep özelden devam ettim özel için de her hafta mecburen bağcılara gidip geliyorduk sonra arkadaş başakşehire gidip tavsiye edince perinatoloji bölümüne gitmeye başladım 4. Aydan sonra 2 ay orda muayane oldum ayrıntılı ultrasonu falan da başakşehirde yaptık ama özelden takibe de devam ettik özeldeki doktorum da oranın tam teşekküllü yoğun bakımından bahsedence tamamen oraya yoğunlaştım diyebilirim ama yine de devlet hastanesi olduğu için ve ilk doğum olduğu için e buraların da yabancısı olup çevremizde çam sakurada doğum yapan olmadığı için ister istemez çekiniyordum da dün arkdaşım orda doğum yaptı, arkdaşım da aynen anlattıklarınızı anlattı şansına da çok iyi bir ebe denk gelmiş çok da güzel motive etmiş bir de tek kişilik odada kalmış. Odada plates topu egzersiz matı vs var gelip hareket yaptırıyor ebeler deyince şaşırdım açıkçası çünkü benim özel hastanede doğum yapmayı planlamamın sebebi de bu özel ilgiydi. Gece gece hem siz hem de arkdaşım içimi baya rahatlattı teşekkür ederim 😊 Umarım 2. bebeğinizi de sağlıkla sıhhatle alırsınız kucağınıza ilk bebeğinizle beraber sağlıkla huzurlabüyütürsünüz. ❤️