Acelya12 Kızlar ilk gün oruç tutmadım 2 gündür tutuyorum zorlanmıyorum ama vicdan yapmaya başladım. Doktoruma sormayı unutmuşum, bir dahaki randevum 17 nisanda. 25 haftalığım. Herhangi bi sıkıntım sorunum yok. Aranızda tutan var mı ?
Gizem2325 Acelya12 bende 26+1 iki gündür tutuyordum ama eskisi kadar hareket etmediğini hissettim vicdan azabına girdim. Ufacık bebeği 14-15 saat aç bırakmak yerine tutmadım kışa kaza yaparım
Zeynepozcan Acelya12 aramızda illa ki oruç tutan vardır ama bunun soruyla ne alakası var onu anlamadım, eğer dayanamıyorsanız vicdanınız el vermiyorsa zorla tutulmuyor sonuçta, daha sonra kazasını tutabilirsiniz☺️
esraEb Acelya12 ben de iki gündür tutuyorum Allah kabul ederse. Şimdi azıcık da olsa ezan erken okunuyor. Son günlerde tutmayı düşünmüyorum. Bebeğim rabbime emanet 🤗
Acelya12 Zeynepozcan Benim gibi tutan vardır belki diye içimi rahatlatmak için sordum☺️Aynen vicdanıma yenik düşerek daha tutmayacağım bende.
EbrKzlky Acelya12 bebek tam gelişme çağında sizin gün boyunca suya besine ihtiyacınız var tutmayın bence.. sonuçta bir günahı yok ki..