Gebeanne45 guzelanne01_ aaa sezeryan mısın sen canım o zaman dediğin gibi yapman çok mantıklı sular güzel diyorlar hatta Markasi yi de düşün orda da iyiymiş Ayfer hoca benşm daha ilk olduğu için normal istiyorum daha doğrusu Allah nasip ederse
guzelanne01_ Gebeanne45 evet canım sezaryanım😢 bu yüzden ya markasi ya sular olur bende kadın doktoru kadın doğumda sevemiyorum ayfer hocayı duydum yoksa bEnim ikinci 12 yaşında kızım var ssvd istiyordum ama artık zor bu şartlarda 🤷🏻♀️28 haftalıkta oldum 38 de doğum dedi doktorumuz hayırlısı inşaşşah senin içinde benim içinde
Gebeanne45 İnşallah canım benim dediğim gibi Ayfer hocayı düşün çift kişilik oda 6 buçuk tek kişilik 7 yada 7 buçuk sular da güzel araştırmanın normal doğumu çok iyi değil diyorlar sezeryanı iyidir belki sen daha iyi bilirsin onu da kuzum
cherry_blossom Gebeanne45 bu kesin bilgi mi ya ben şu an Semih beye gidiyorum hiç sormadım doğum şeklini ama normal istiyorum inşallah
aysegul_46 Gebeanne45 sormadım ki vlla normal sezeryan da demedi şuan sezeryan i 7 bin diye biliyorum normali de 4 bin diye
aysegul_46 Gebeanne45 28 haftalıgim ben çocuk hastanesine gidiyodum depremden dolayı sulara gitti bı kere bı kere markası Alper beye gittim dünde gittim Alper beye gidecektm yine izinliymis Semih yancar a gittim bu kezde