guzelanne01_ Zeynep_alya ben ilk kese görme haftasında gittim çok ilgisizde aşırıda kalabalıktı zaten bu yüzden tercih edemem ama Çağresiz kalırsam mecbur sanırsam
Zeynep_alya guzelanne01_ ben dün acile gittim tansiyonum yüksekti çok güzel ilgilendi ilk kızımda da ona gitmiştim ondan dolayı olabilir tanıyor artık beni
Gebeanne45 Bende geçen markasiye gittim muayene ücretleri düşünce tıklım tıklım olmuş hastane devlet hastanesinde bile bu kadar yoğunluk yoktu ve asla ilgilenemedi kadın hiç memnun kalmadım napıcaz biz ya
guzelanne01_ Gebeanne45 kadın doktoru sevmiyorum zaten ama mecbur olunursa çağre yok🤦🏻♀️Ben abdullah toka gidiyordum canım ücretli muayene olarak memnunumda doktorumdan depremden sonrada 2 kere Allah razı olsun baktı detaylıyıda yaptı pazartesi için tekrar gidecektim ama mersine gitmiş durumumuz nolacak hiç bilmiyorum
Haticenuuur 27 haftalık olduk Adana’ya geldik ama henüz bir doktorda karar veremedim maalesef bakalım artık hayırlısı
guzelanne01_ Haticenuuur ferat erola git canım ben adanalıyım doğma büyüme buraya gelin geldim ama kızımı orda doğurdum harika ötesi bir doktor İnstgramada yazarsan bulursun Mükemmel ilgili çok iyi bir kadın doğumcu adanada giden gidenedir özel hastanede ama çok yardımcı olur depremzedeyim dersende ayrı ilgilenir
Gebeanne45 guzelanne01_ herkes çok övüyor Abdullah toku ama üniversitede doğum çok sıkıntı hepsi stajyer bir doğuma 20 kişi giriyorlarmış direkt orda doğum yapan bir arkadaş söylemişti
Gebeanne45 guzelanne01_ kadın doğumu da annemgil karaya karaya içime sıkıntı soktular e özeller çok sorun şuan sular resmen hala 300 tl muayene ücreti istiyor yoksa kalbimden sular geçiyordu kesin doğuma da 5 6 isterler o kadar sa vermek istemiyorum ben bilmiyorum ki ne yapacağımı kafam çok karışık çok