Allahkahretmesin1 24 haftalığım doktorum sabah akşam 1 tane fitil olarak kullan dedi ama nasıl yapacağım bilemedim
Annemutlu Allahkahretmesin1 vajinal yolla. hemen çeşmenin altına sokup çıkar fitili ve öyle takabilirsin ben kullanırken doktorum öyle tavsiye etti daha çabuk eriyormuş . Ve sabah taktığınızda yarım saat 1 saat kalkmamanız gerek
Momy_eyyuptalha Allahkahretmesin1 ben düşük riskine karşı günde 3 kez 2 ser tane alıyordum fitil olarak uzanın bir saat 40 dk falan
Allahkahretmesin1 bbyyzl ne kadar içeri gitmesi gerekiyor yani düşüncesi bile bir garip geliyor bana 😂
Allahkahretmesin1 Annemutlu akıntıyı falan arttırdı mu peki bir de enfeksiyonu tetikliyor diye okudum sizde oldu mu
bbyyzl Allahkahretmesin1 itebildiğin kadar it ne kadar giderse o kadar iyi ben suya felan tutmuyorum, ama evet akıntıyı arttırıyor, enfeksiyonu tetikliyor benim görüşüm, ben o yüzden etkisi ne kadar artsa da içiyorum günde 2 kere 😇
Annemutlu Allahkahretmesin1 evet doktorum zaten söylemişti akıntı fazlalaşabilir diye. Zaten eridikten sonra fazlası dışarı çıkıyor size ne için verildi 24. Haftada progestan
Allahkahretmesin1 bbyyzl kaç haftalıksın benim bebiş toplanıyor diye verdi doktor bir sıkıntımız yok ama ne olur ne olmaz dedi ağızdan alınca yan etkisi çok fazla oluyor fitil de hiç denemedim akşam deneyeyim olmazsa ağızdan alırım
Allahkahretmesin1 Annemutlu bir sıkıntımız yok çok şükür bugün muayenedeydik ama benim bebiş bazen toplanıyor sertleşiyor karnım normalmiş aslında ama bu haftalarda istemediğimiz bir durum dedi her ihtimale karşı fitil kullan dedi
bbyyzl Allahkahretmesin1 23 haftalık benim bebeğim, 5. haftamdan bu yana kullanıyorum önceden düşük yaptım her ihtimale karşı yazdı doktor. ilk fitil aldım sonra baktım olmuyor ağızdan almaya başladım içip içip uyuyordum ilk zamanlar şimdi bünyem alıştı :)
Annemutlu Allahkahretmesin1 aman olmasın canım Rabbim korusun onları vaktinde sağlıkla gelsinler hepimizin bebişleri 👼🌸
Allahkahretmesin1 bbyyzl ben de 3 kayıp yaşadım hamile olduğumu ilk öğrendiğimde progesteron hormonuna da baktırdım gerek yok dedi yeni başladık sağ salim kavuşalım inşallah 😊
bbyyzl Allahkahretmesin1 amin amin Rabbim tüm hamile kullarına sağlıcakla hayırlıca kucağına almayı nasip etsin 🐣