3civcivannesi Hanımlar 12+2 iken hastanede ayrıntılı ultrason çekildi cinsiyet de orda söylendi ama yanılma payı olabilirmi ![] bakın bi lütfen
Ada022 3civcivannesi ne sordunuz onu anlamadım şuan😇doktorun yanılma payı burdakilerin tahmininden daha düşük doktorunuza inanın bence 🤣
Minigininannesi 3civcivannesi o haftada ayrinlitili ultrason olmuyor diye biliyorum ikili tarama yapılıyor
Gozanca 3civcivannesi benimde ilk erkek dediler sonra kiz oldugunu söyledi doktor 18 haftada zaten % 100 demiyor doktorunuz %75 vs diyor
3civcivannesi Ada022 teşekkürler 4 tane kızım var aslında oğlum olmasını çok istedim o yüzden bu ihtimal işte
Minigininannesi 3civcivannesi ilk defa duyuyorum bir şey diyemiyorum sonuçta doktor değilim. Ama şunu biliyorum bir arkadaşıma baya kız dediler bebek doğdu erkek daha ¾ ay oldu bu olaya bence biraz daha büyüyünce tekrar baktırın bazen net olamiyor
3civcivannesi Minigininannesi kız çocuk hastasıyım normalde ama 4 kızım var bide oğlum olsun istiyorum gerçekten
Minigininannesi 3civcivannesi olabilir canım insan ikisini de tatmak isteyebilir. Rabbim en başta sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin umarım yanlış görmüşlerdir diyeyim öyleyse ☺️
alparslansmother 18 de erkek dedi doktor detayliyi bekledim 20 detayliya girdim ordada erkek dendi ama normal kontrollere döndüğümde tekrardan cinsiyet ile ilgili bir sey denmedi 27+4 haftalik
Gozanca Esxra 12 de dediler 17 de gittiğimde kiz dediler zaten 4 haftaya bir gidiyorum biraz erken gitmistim