sumeyyeee_ Misraf bende rüyamda gördüm ve hep öyle hissediyorum. Ama şartlamıyorum tabiki kendimi her şeyin hayırlısı olsun, sıhhatli olsunlarda gerisi mühim değil😌
cicek52 Misraf benim hep tersi çıktı. Kızım da sürekli erkek bebiş görüyordum kızım oldu. Bunda da kız bebiş görüyordum oğlum olacak.🌸
Basak3503 Ben kız olarak görmüştüm rüyamda kızım olacak :) etrafımda da öyle çok duydum anne hisseder derlerdi ama yinede kendini bi sonuca bağlama tabi kaç haftalık şuan bebişin
Misraf Rfydztrk yazar mısınız öğrenince benim daha çok var cinayetine ama rüyamda erkek bebek emziriyordum merak ettim acaba aynısı mı tersi mi. Çıkıyo çoğu aynı olmuş ama
Minigininannesi Misraf ilk gebeliğimde gördüm. Babaannem 2000yilinda vefat etti ben çok az hatırlıyorum onu. 2017de rüyamda bir sürü kız elbisesi getirmişti bana bunlar ne dedim kızın olacak bunlarda elbiseleri dedi sonra test yaptığımda pozitifti ve gerçekten kızım oldu. İkincisinde annenemi gördüm kızım dikkat et hamilesin demişti o zamanda hamile olduğumu öğrendim o düşükle sonuçlandı. Bu sefer görmedim kimseyi ama hamileyim☺️
tkgziremmy06 Ben bir gece önce rüyamda gördüm doktorum üç çizgi diyordu yanı kız sabah uyandım gittim 11+6 haftalıktık kız dedi dün yine gittim 15 haftalikken yine kız dedi rüyamda da kız görmüştüm ❤️
Tugcee96 Misraf ben hamile olduğumu rüyamda gördüm test yaptım pozitif inanmadım gittim 6 haftalık hamileydim biraz zaman sonra pembe giydirdiğim bi bebeğim olduğunu gördüm yine rüyamda 14. Haftada doktorum kız gibi dedi ve şimdi 39+5 günlük sabırsızlıkla bekliyorum prensesimi🤗🌸
_yfs_ Ben emzirirken görmüştüm erkekmiş rüyamda ama maşallah kız güzeli bu çok güzel diye seviyordum kızım olacak Allah nasip ederse ☺️ Tabi bilinçaltımında etkisi vardır gönlümde hep kız olmasını istiyordum ama erkek olacakmış hissi vardı eşimin tarafı yeğenler hep erkek olunca 😀
Rfydztrk Misraf İkidir rüyamda bebeğimin cinsiyetini kız görüyordum öğrenince yazarım demiştim ve bugün netleşti cinsiyetimiz kız 🥰