aysenuroztunc Aynen canım benimse hiç problemim yoktu eşimde de yok deniyordu ama en son bir doktor dedi ileri doğru hareket biraz düşük bu yüzden dölleyemiyor olabilir dedi beni yumurtalarım çok sert ve sağlıklıymış 😅 2 aşılama 2 tek embrio transferi negatif oldu ama biz genç bir çiftiz ilk iki tüp bebekte doktor ve embriyolog bir katakulli çevirdi diye düşünüyorum, zaten dolandırıcı bir tipti. Senin o saydığın ilaçlar var ya fitil falan ilk tüp bebek transferimde bile şerefsiz doktor vermedi bana onları. Sonra 3. denemeyi onda yapmadım tanıdık vasıtasıyla tanıştığım Cerrahpaşa’da profesör bir kadına taşıdım yumurtalarımı. Allah ondan bin kere razı olsun kadın resmen tüm tuşlara bastı😂 İğneler, fitiller, cilde yapıştırma östrojen bantları, haplar, kan sulandırıcılar derken çok şükür tuttu. Özel sektörde özellikle tüp bebekte çok pislik dönüyor 🥺 doktorun sana yazacağı iki ilaç da progesteron rahimi gebe olarak algılatıp kalınlaşmasını sağlıyor bebeğin tutunmasına yardımcı olacak. Yatman çok iyi ben bu sefer 8 9 gün sadece tuvalete kalktım biraz da buna bağlıyorum tutmasını. Doğal denerken saf saf hiç dikkat etmeyip haldır huldur ertesi gün temizlik yapıyordum. Diğer tüp bebek denemelerinde de pek yatmamıştım. Ne olurs solsun yatmak iyi bence ☺️ inşallah pozitifinizi görürsünüz 🥰🫶🏻