Cihangirmom Kızlar internetten halı alacağım 7 aylık hamileyim İstanbul’da halıcı gezecek halim dermanım yok görsellerden de anlaşılmıyor alanlar yardımcı olur mu tavsiye ettiğiniz bir mağaza sayfa var mı
Busel Cihangirmom ben mobilyasini alirken vivenseden yumuşak halılar oluyor ya çocuk için öyle aldım çok güzel geldi çok memnun kaldık üzeri hayvanli haritalı vs baya kaliteli geldi ilk defa internetten hali aldim bende 😅
Cihangirmom Sila66 of sorma ne zormuş günlerdir bakıyorum emin olamadım şu dandik dijital halilardan gelir diye aklım çıkıyor 😅
Cihangirmom Busel vivense memnunsunuz değil mi ya bi kac tanıdığım ordan mobilya aldı tüketiciye verdi tereddüt ettim ama memnunsanız oraya da bi bakayım ince dandik bişi gelmesinde 😅
babyasyanil https://ty.gl/8z1a3d82pw Ben buradan alacağım modelleride var yorumlarıda iyi arkadaşım aldı sağlam geldi
Busel Cihangirmom valla parasına gore bence birazda gidip çok uygun bisey alıp sağlam bisey beklemek hata olabilir biz aldığımız ürünlerden memnun kaldık bizim dolabimiz ve sifonyerimiz çok ağır 😂 bizde bu kadar beklemiyorduk ama ucuz üründe almadım. Bir kere aldım bir daha almam zaten uzun süre kullanılacak urunler aldim