Gercekgulbahar 29 haftalık hamileyim karnım çok kaşınıyor bunu doktoruma söylemeliyim mi sizce sizlerde kaşıyormusunuz böyle
edkrcy Gercekgulbahar Benimde göğüslerim aşırı derece kaşınıyordu bı ara kendiliğinden geçti doktora da sormadım açıkçası internetten baktım normal karşıladım büyüdükçe deri geriliyor gerildikçede kaşınıyor sürekli nemlendirin diyordu
Duygu_oksar Gercekgulbahar büyük ihtimalle karın büyüdüğü ve gerildiği için kaşınıyor henüz catlamadiysa çatlamaya başlayabilir çatlak olmaması için yağlar kullanın doktorunuza danışın ben 15 haftadayim az az bende de oluyor çünkü karnım çıkmaya başlıyor ondan bence
Gercekgulbahar Sila66 randevuma daha 5 gün var ya nasıl dayanıpta söylicem aşırı kaşınıyor bio oil yağ kullandım fayda etmedi ( devlet takipliyim )
Sila66 Gercekgulbahar ben doktorumu aramıstım gıtmıstım devlete nasıl olur bılmıyorum acılden gıtsen boyle boyle kasınıyorum asırı hamıleyım desen alırlarmı acaba ya cunku kasıntı onemlı
minnakkurabiyelerim Gercekgulbahar ben biooil kullanırken alerji gibi oldu karnım basta alerji olduğunu da anlamadm sürdükçe sürdüm en son kıpkırmızı ürtiker attm kremi verdi dr onu sürdüm iyileştim simdi sadece lierac sürüyorm
Gercekgulbahar Sila66 acile her gittiğimde alttan muyane yapıyor onuda ben yaptırmak istemiyorum ama bilmiyorum bakarlarmı
alparslansmother Gercekgulbahar doktora sordum bi kremim vardi bunu kullansam olur mu dedim evet dedi ama hamilelikle alakalı degildir dedi dahiliyeye git dedi