Prenses_annesi3 Kiraz53 vala o kadar emin konuşma derim benim eltim çok iyi biri diyordum sonra altından neler çıktı neler 🙄
hepoyleolurzaten Deletedmom_85 Hadi ya kötü olmuş ama cidden rahatsız edici bi durum bizimde bi aile dostumuz vardı öyle, biz gideceğimiz zaman ev çok kirli temizleyemedim biz gelelim diyip bize gelirlerdi sürekli 🙄
CeydaST Deletedmom_85 ya belki onlar sevmiyordur 😂 genelde karnabahar yemeği sevilmiyor istersen ona dön 😂
Deletedmom_85 nilsmomy menüyi değiştirdi eşim jsjdjd Antrikot sebzeli et fırında, pilav, kıymalı yoğurt çorbası, cacık oldu dmfkkf
nilsmomy Deletedmom_85 aa kiymali yoğurt çorbası nasıl oluyo hiç duymamıştım shdhjd biz erzurumluyuz burada içerisine buğday ve aşotu (kişniş) koyarak yaparız hep😂
hepoyleolurzaten Deletedmom_85 Tabii ya sırf bir şeyler yapmamak ya da ikramlık bir şey almamak adına 🤦🏻♀️ her şeyden önce ayıp bide yani
hepoyleolurzaten Deletedmom_85 Yaaa büyüdü o sıpa koşturuyor içerde babasıyla 😂 daha doğrusu daha çok sinir krizi geçiriyor desem yeridir babası sinirlendirip duruyor çünkü 😂
bebekveannesiii Deletedmom_85 Adam olana çok bile 😄 daha ne olsun canım Allah kabul etsin, ellerine sağlık gerçekten eşin mi yaptı 🤔 domates bile doğramayı bilmeyen benimki🥲🥲😂😂