Deletedmom_85 Kiraz53 bak o olabilr işte en büyük hıyar kaynım zaten ben komple ondan yapayım cacığı:))
Novamomy kahvesever__ insanların pis zihniyeti yüzünden insanları sürükledikleri şeylere bak Allah’ın adeleti şaşmaz 🙏🏻sen sadece otur izle intikamın çok güzel alınıyor zaten
kahvesever__ Novamomy evet canım çok şey yaşadım hepsini anlatsam roman olur 24 yaşındayım ama sanki 70 yaşındaymışım gibi
Deletedmom_106 Deletedmom_85 cacık salata tarator fazla olmuş sanki 😊 hani birini seçip ekstra baska bisey eklenebilir menüye
Kiraz53 kahvesever__ bu dünyada ederler diğer dünyada bizden helallik almak için Bi yerimizden ayrılmazlar
Deletedmom_106 Deletedmom_85 kssjjs çorba sulu nohut sulu ( bizim orda ) . Cacık sulu. 😂 salata hafif güzel yenir adamların çişi durmayacak 😂 menü harika bide sütlaç yap bence
Deletedmom_85 Novamomy süper fikir iyi oldu bu post samimiym aksama menü bu. Önceki. Salak muti olsa, çorba, islim kebabı, patates püresi, pirinç pilavı, ortaya sarma, börek, salata yapardım şimdi bu menü cok bile onlara
Novamomy kahvesever__ Sen hiç sıkma canını elbet her zorlukta bir güzellik seni bulacaktır sabır zor ama en güzelini yaşarken bulacaksın 🙏🏻
Deletedmom_85 Kiraz53 çok sinirliym ya çok üşengeç püsür bi elti bu elti. Bende istiyorum prensesler gibi masalara oturmak yemeğe çağırıyo önüme hazır kafam kadar palamudu koyuyor. Salaklık benimki başka bişey değil.
hepoyleolurzaten Deletedmom_85 Daha ne olsun Muti, insan olana çok bile demişsin zaten 😏 konu kapanmıştır 💃🏻
Deletedmom_85 hepoyleolurzaten hoş geldin bebeğim sinirlenirm yatıştı seni görünce. Nerilerdeydin yaav