Mihrimahvuslat Kızlar çok erken biliyorum ama akşama ne yemek yapsam hiç bilmiyorum 😫 çok şükür dolapta herşey var ama gel gelelim ne yapsam bilemedim 🤕🤕 siz neler yapıyorsunuz 🤤🤔
Alimenur Mihrimahvuslat valla buzluktan tavuk çıkardım haşlıycam tavuk çorbası yapcam salçalı tavuklu pilav istedi eşim bide önceki günden kalma türlümüz var yeterli diye düşünüyorum
Aaaysee Mihrimahvuslat pizza yapcam ben aşkım ama sen onu ilk günler yapmıştın diye hatırlıyorum hxjdkkddk
Mihrimahvuslat Alimenur afiyet olsun canım yeter Allah’ın izniyle şükürler olsun Rabbime bize verdiği bu nimetler için 🤲🏻🥰
Mihrimahvuslat Aaaysee dün yaptım 🥹 3 dilim ondan kaldı dün helva yaptım bide ondan var ama yemek ne yapsam bilmiyorum patlıcanım var mantar var brokoli var ama kafam çok karışık 😫😂
Aaaysee Mihrimahvuslat 3 dilim pizzayı bosver kanka kimsenin bi yerine yetmez o xgdjjdkdmds mantar sote,pilav yapıp yanına da brokoli haşlayıp üzerine yoğurt oh miss
kahvesever__ Mihrimahvuslat su böreği ve sulu köfte yapacam salata tatlı olarakta tiriliçe var dünden yeter şükür 🙏
Dilsay Mihrimahvuslat Esime tripli oldugum icin yapmicüm😂O gitsin getirsin yada bizi yemege cikarsin ugrasaaammmmammm💃🏼💃🏼💃🏼
Yazmelegi_ Mihrimahvuslat misafirim var benimde Fırına tavuk patates sürücem Bulgur pilavi Ezogelin çorba Yaprak sarması Salata Hoşaf
Mothertea Mihrimahvuslat dün tepsi kebabı yapmıştım o duruyor ana yemek olarak bitmedi yayla çorbası yaptım yanına dünden tarator vardı bir de salata yaparım bugün rahatım 🫣🥰🥰🥰
Mihrimahvuslat kahvesever__ biliyorum canım benim bilmem mi ama Fransa’ya gelmem imkansız ötesi gibi bişey 😂😂
Dilsay Mihrimahvuslat Kız benim tansiyonum yerlerde oldugu icin asansore bile binsem hadi çüüzzz oluyorum 😂😂6. kattayim o kadar merdivende inip cikamam o yüzden cok cikmiyorum bu aralar fenalardayim😂😂Ayagima getirsin isi ne😎
2022bebeki Mihrimahvuslat kürdan kebabi, ezogelin corbasi ve yoğurtlu kereviz salatasi diye planlanildi 🐣
Mihrimahvuslat 2022bebeki bende kürdan kebabı düşünüyordum ama çok kararsızım şuanda 🙈 afiyet olsun şimdiden 🥰