BuroMert Hatice66 Merhaba endişe sevinç heyecan korku hepsi mevcut 34+5 çanta falan hazır değil bi halsizlik günden güne kalıyor hazırlamak ☺
Alyaam Hatice66 Heyecan çok fazla zaman durdu sanki 36+4 olduk kasım annesi olmak istiyorum ama hayırlısı tabi 🤗🌸
oykuannesi EzgiCanerCnbkmz bende 32+5 deyim aynıymısız. Zaman cabuk gecsin istiyorum calısırken hamilelik cok zor valla 🙄
Shnayse Bizde 33+4 olduk merakla heyecanla prensimizi bekliyoruz vakit durmuş gibi artık geceleri de uyuyamıyorum hemen geçse keşke zaman da alsak yavrularımızı sağlıcakla kucagımıza inşallah 😊kızlar ben karnıma dokunduğumda bazen hafif ağrıyor sizde de var mı bu durum?
EzgiCanerCnbkmz oykuannesi ben çalışmıyorum da şu reflü çok fena ya 😞 sürekli oluyor ilaç içiyorum sadece bir saat geçiyor sizde de var mı
oykuannesi EzgiCanerCnbkmz evet yas hayattan soguttu resmen yemek yemekten korkuyorum hemen yanıyor. Surupla yasıyorum ama yarım saat etki ediyo. Ben bide sakız ciğneyince rahatlatıyo sende bi dene canım cenem yorulana kadr cigniyorm artık 😩
EzgiCanerCnbkmz oykuannesi ya neler neler deniyorum sakız da geçirmiyor süt elma hiç birşey 🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun
Hatice66 Ben cantamı geçen hafta hazırladım ne olur ne olmaz dıye.. şu ağrılar beni öldürüyor gece uykusu haram oldu nerdeyse bi kavuşsaydık meleğimize 😭😭
Esrazoan 36+1 iz bizde aralık gibi gözüküyor doğumum ama erken gelirse paşa kasımda olabilirmiş 🙈 herşeyimiz hazır bizim şükür, iyiki hazırlamışım önceden çünkü bu ara acayip bi halsizlik var
Hatice66 Alyaam hayırlı zamanda sağlıkla al kucagına canım bende hemen bebeğime kavusmak ıstıyorum ama daha var bize 🤭🤭
Alyaam Hatice66 Amin canım hayırlısıyla hepimiz zamanında sağlıklı bir şekilde alırız inşallah kucağımıza 😍🤲🏻 Cinsiyeti ne senin meleğinin?