arirangg Ravza11 olmuş. Eşinde sperm sorunu yoksa bugün, yarın ve pazartesi günlerini ama bildiğiniz sperm sorunu varsa bugün ve pazartesiyi değerlendirin
Freckles Ravza11 evet canım, yarın bir dhaa test yap silikleşmesi gerekiyor. Test pozitif çıktıktan 24-36 saat sonra yumurtlama oluyor yani yüksek ihtimalle yarın yumurtlayacaksın bugün dahil önümüzdeki 3 günü değerlendir derim ben. ❤️🙏🧿
minikmucizeemaak Edaozkan Freckles Pembesarelle2 Kızlar bana da yardımcı olur musunuz ? 10. Test günü doktor kontrolde 19.55 mm yumurtan var çatlamak üzere değerlendir dedi ama test pik değildi ilk testi yapıp öyle hastaneye gittim. Yine de 10. Ve 12. Testi değerlendirdim ben. Ebru hanım daha değil dedi devam ediyorum. Hala silik çizgiler sadece 2 güne göre bugün daha belirgin. Bugün adetin ilk gününden sayarsak 19. Gün Şuan böyle
Freckles Ravza11 yarın daha öenmli evet ama yumurtanın ne zaman dölleneciğini bilemezsin o yüzden 3 günü değerlendirmen daha mantıklı olur.
arirangg Ravza11 Tabii hatta sabah erkenden olması daha iyi. Araştırmalara göre spermler sabah daha canlı oluyor
Ravza11 arirangg tamam canım teşekkür ederim inşallah iyi haberler alırız uzun zamandır deniyoruz olmuyor 🥺
minikmucizeemaak arirangg Ravza11 Buranin_bebisi Kozlar biliyorsunuz 10. Testte doktor yumurta çatlamak üzere demişti. Şuan durum böyle sizce nedir durum ?
Edaozkan minikmucizeemaak sen devam et canım belki bulursun yumurtlamayı ama bu aralar değerlendir mutlaka
Pembesarelle2 minikmucizeemaak Henüz yumurtlama olmamış ama devam et canım Devam ettiğin süre zarfında da değerlendir Bazen geç yumurtlama oluyor ebru hanımın sayfasında örnekler var mesela Hem doktora gittim ya daha garanti iş