begummsfrgl Selamlar, adet olma tarihimde hamileliğimi öğrendim. Beta 324 ile 2 gün sonra 698 e çıktı. Sizce normal mi değerlerim. Ve hesaplamaya göre 4 hafta 3 günlük. Tedirginim
Agg0207 begummsfrgl normal artmış canım çok erken kese için 5. Haftada alttan ultrasonla görünüyor canım iki üç hafta sonra gidince görürsünüz
Ozlemmisss begummsfrgl Normal artı 2 katı olmuş zaten. 6 haftadan önce göremezsin canım keseyi alttan muayene ile 5 haftada görebilirsin. Hayırlı olsun inşallah ❤️
fizikcianne begummsfrgl ben 4+6 da gördüm hemde katından beta 2300 dü. Seninde gözükür 4-5 güne bu artışa göre
Nurca1 Ozlemmisss benimde salidan cumaya 36.5 dan 70 e yükseldi sizce nasıl doktorum iyi dedi ama bana düşük geldi
Yyemus Neden tegirginsiniz gayet iyi çıkmış işte. Ben ilk 83le öğrendim daha da kan Man vermedim. Direk doktora gittim 1 hafta sonra. Çok şükür kese göründü 5+5ken
buusur Sizin değeriniz gayet güzel. Ben 38 ile öğrenmiştim sonra 200 e çıktı 4+6’da keseyi gördük hem karından emin olmak için de alttan baktı doktorum 5’ten itibaren sizde görürsünüz inşallah🌸
eylulmihrasmom begummsfrgl 5.haftada karından görebilirsiniz gayet normal artmış. ben 5+3te keseyi gördüm
Ozlemmisss Nurca1 o zaman sıkma canını demek ki iyi 🥰 ben 690 la öğrendim bir hafta sonra kese göründü. Sağlıkla al kucagına
begummsfrgl GokceMom_ GokceMom_ teşekkür ederim, benimde bugün doktor birazcık gördüm gibi dedi ama emin olamadı zaten çok erken 4 hafta 4 günlük. Dış gebelik ve kimyasal gebelikten korkuyordum çok şükür kendimi iyi hissettim