Mysterons Merve_budak38 henüz doğum yapmadım. 34+5 haftalık gebeyim. Çevremde gördüğüm kadarıyla doğumdan sonra geçiyor.
TozluToprak Seval75 normalmis. 23. Haftalikken de diger bebeklere göre gramimiz düsüktü ama yine gayet normal denildi. Anne baba olarak zayifiz. ☺ boyumuz tam tersi 2 hafta önden gidiyor baba tarafi cok uzun cnkü.
Hnfe_sltan0332 selinsmother maşallah ya bende öyleyim 3 ay çok kotuydum 5 aylık olduk hala bulantılarım gecmedinbazen gün boyu kusuyorum bazen gunde bir inşallah benimde oyle olur
selinsmother Hnfe_sltan0332 inşallah canım moral veriyor en azından beslenmese kendimi çok kötü hissederdim
Hnfe_sltan0332 selinsmother aynen öyle şuan 20 haftaligim haftasına uygun dedi doktorum kilosunu bilmiyorum kaç kg şuan sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Hnfe_sltan0332 selinsmother 7 Nisan da inşallah aynen o zamn söyler inşallah burada hastane sknti biraz o yuzden
Esraesra08 dd-m44 karaciğer enzimlerine bi baktır derim ben 21+5 teyim kaşıntım hiç olmadı sadece gerildigi için göbeğim acıdı