Nurca1 Salı gece beta HCG baktırdım 36.5 çıktı cuma günü doktoruma kontrolüm verdi sabah kan verdim 70′ çıktı doktorum gayet iyi dedi ama kimyasal olmasından çok korkuyorum sizce kızlar?
Hasret99 Nurca1 kimyasal geçirmiş biri olarak betada artma olurdu ama yavaş normal hamilelik gibi 2 katı şeklinde değil yani bir zaman sonra da artma duruyor ve beta düşüyor seninki gayet iyi canım içini ferah tut kötü düşünme sağlıklı bence betan ♥️
Tuse18 Nurca1 merhaba durum nedir nasıl gidiyor ikimiz de aynıyız şuan en son dün verdim 68 çıkmıştı siz bir daha gittiniz mi
Betulakarr Nurca1 evet kuzum normal artışın iki gunde bir kan verdim bende hep takip ettim ama hic negatif düşünmedim hicbir zaman yoktur demedim yada kaybetcem etcem gibi bir düşünceye de girmedim. Hep hamileyim ben ve sağlıklı evlat dunyaya getiricem dedim🥰
Nurca1 minipanda banada verme dedi doktorum direk cuma günü çağırdı bende kimyasl olmasından çok korkuyorum
Nurca1 minipanda cidden öyle canim ben birini başka bir devlet hastanesinde birini başka devlette verdim ondan böyle oldu sanirim
Nurca1 Betulakarr Betulakarr ama canım benim salı gecede cumaya verdim ya ondan korktum 2 buçuk 3 günde bu değer çıktı
Nurca1 Hasret99 benimde salı geceden cumaya yavaş değil mi sence canım normal mi artmiş ben çok anlayamadim
Nurca1 Tuse18 henüz gitmedim en son 70 çıktı işte doktorum kan testine gerek duymadı cuma günü kontrole çağırdı şuan için belirtiler de devam ediyor göğüs hassasiyeti akıntı gibi sizin ne durumda