Prensesannesi14 Tetanoz aşısı ilk doz için belirli bir süre warmi yani şu haftaya kadar olmak zorundasınız diye Çünkü aşı yok sağlık ocağında ne yapacağımı bilemedim doktora gidince de bu soruyu sormayı unuttum
Tubag1 Prensesannesi14 evet vurulma haftası var kaçırmayın hiçbir sağlık ocağında yok ben eczaneden satın aldım cüzzi bir rakam 88 tl vakit geçmeden alıp yaptırın
havvasutcu Prensesannesi14 bende sağlık ocağında bulamadım gittiğim hastanede sordum vardı aşı odasına gittim ikinci aşıyı da ysptimm
esiaks Prensesannesi14 ben 32 de vurdurdum. Ama 28 e kadar ideal. Eczaneden 55₺ ye aldım sağlık ocağında vurdurdum. Sağlık ocağında yoktu aşı
arirangg Prensesannesi14 19-20. Haftaya kadar olması lazım diye biliyorum. Eczaneden kendiniz aşı alıp sağlık ocağına götürüp yaptırabilirsiniz
Prensesannesi14 havvasutcu hastanede yapılıyor mu ki ablamı direk sağlık ocağına yollamistilar oraya git ol diye
havvasutcu Prensesannesi14 tatlim sağlık ocagindakilerde bana takipli oldugun hastanede bir sor dedi yoksa hastanede de ucretli 88tl tetanoz aşısını al burda vurdururuz dediler cok şükür hastenemde vardi hemen kontrolumun oldugun gün yaptım.
Prensesannesi14 esiaks 28 kadar ideal ise daha 4 haftam War bakalim hatsanee gidince de sorucam warmi diye yoksa eğer bende eczaneden alıp vurudurrum
momlife_7 Benim yaşadığım yerde de aşı yok 32 haftalık hamileyim ilk dozumu vurgulamadım sağlık ocağında yok sağlık ocağında ki doktor birinci aşı sizi 1 yıl korur 2 doza fazla gerek yok dedi ama emin olamadım nerde bulabilirim aşıyı ya
Prensesannesi14 arirangg bende hemşireye sordum geçen gün bana dedi ki 9 aylık gebelik süresince iki doz olman lazım dedi ben belirli süresi yokmu peki dedim hayır öyle bişey yok dedi gebelik boyunca olabilirsin dedi bakalım ramazandan sonra doktor randevum War birde ona soracağım bakalım ne diyecek kısıtlı süre warmi illa şu tarihte olman gerek diye
MugeGuness Prensesannesi14 ben de dün olacaktım aşı tedariğinde sıkıntı yaşıyoruz dedi hemşire. 30. Haftana kadar 1 doz olman gerekiyo dedi
Prensesannesi14 MugeGuness o zaman waktim War demektir ramanazdan sonra bende ilk dozumu vurdurayim o zaman sağlık ocağına gelmezsede gidip eczaneden alacagim
MugeGuness Prensesannesi14 ben de kontrole gidince doktoruma sorucam hastanede varsa eğer vurulurum orda
Prensesannesi14 Bu arada Nalin ismi nasıl sizce bana çok nayif hos geliyor söylerken seslenirken de çok güzel çıkıyor ağızdan ama işte sorun şu ki Anlamı dertli inlemek anlamıni kafaya takmalı miyim yaa
Prensesannesi14 MugeGuness hmm ama saçma değil mi ya ne yani şimdi ben NALİN koyunca ömrü boyu hep inleyecek dertli mi olacak 🙄