Mucize18 Hatice246 doğum ucretsizmis diye biliyorum . Ama benim arkdsim aylarca gitti gitti . Son deprem günü randevu aldı kadinin doğumu iptal ettiler o da apar topar baska doktor aradi doğum yaptı
cereny33 Hatice246 Ali yeşil hocaya gidiyorum doğuma 10 bin dediler doktorumdan ve hastaneden genel olarak çok memnunum
Nurrr_33 Mucize18 doğum nasıl ücretsiz bir bilginiz varmı detaylı anlamadım orası özel hastane ve 10 bin tl dedi doktor doğum ücretine.
Mucize18 Sahdormommy evet muayene ye gidildiği icin ücretsiz ben tarsusta oturuyorum burdan gidenlerde var orda özel oda temiz oda var diye ücretsiz özel gibi diyorlar ben gitmedim ama çok kişiden duydum
Mucize18 Nurrr_33 ya ben çok özür dilerim mersin şehir hastanesi okudum 😓😓 mersindeyseniz bence oraya da gidebilirsiniz buradan cok giden var ve cok memnunlar
Hatice246 Nurrr_33 Ahmet hocaya gitmiştim ama ben memnun kalmadım ulaşamıyordum birşey olduğunda Yenişehir hastanesine geçtim
Nurrr_33 Hatice246 evet bende Ahmet hocaya gidiyordum başlarda sonra medicalde doktor değiştirdim çok yoğun biraz dediğiniz gibi sıkıntılar oluyor bazı şeylerde diye
Nurrr_33 Hatice246 benim özel sağlık sigortam var ben oyuzden gidiyorum oraya yoksa medicalpark çok yüksek para dayanmaz oraya Ahmet hoca en son 800 900 lerdeydi muayene ücreti diğer dokrorlarda 620 falan işte 16 18 arası falan sanırım doğumda
Nurrr_33 Hatice246 Birde benn foruma gidiyorum ekstradan şuan için haklarım bitmesin medicale para yetiremem diye ayreten para şimdilik foruma gidiyorum birkac seferlik işte orasi da 385 himmet bey doktor
Deryademirel Nurrr_33 25 bin diye biliyorum Medical da. Arkadaşım gidiyor. Ben salı akademide olacağım 8bin. Forum yaşamda 7500 falan olması lazım