babymom1017 Kızlar dün tetanoz oldum gece baş bel sırt ağrısı ve ateşten uyuyamadım hala daha devam ediyor var mı başına gelen ne iyi gelir, birde duşa girilebilir mi
Tubaa41 babymom1017 canım bende dün oldum 2 gün normal yan etkiler sırtın gebelikten dolayıda ağrıyor olailir ateş iştahsızlık kol ağrısı normal şeyler
senaunuvar babymom1017 ilk 24 saat su değdirme sonra ılık duş al çok dayanmazsan ağrıya parol alabilirsin demişti 24 saati geçtiyse ılık bir duş al ve biraz dinlenmeye çalış benimde böyle şikayetlerim vardı geçti çok şükür ama kaç gün oldu kolum hala daha biraz acıyor oda geçer inşallah
Yasemin__ babymom1017 bende ilk aşıda öyle oldum canım ilk gün hiç uyuyamadım neredeyse ağrıdan bi tane parol iç kendine gelirsin ben anca öyle kendime geldim. Dus almadım iğne olduğum gün bir gün aradan sonra duş aldım hemşirenin dediği gibi
Cilek-12 babymom1017 ya şuan tam.10 haftalık hamileyim tetenoz aşısı olmadım olmak zorunlu mu korkuyorum ya 😥
babymom1017 Cilek-12 korkutmak istemem ama ben 2. Yi olmak istemiyorum böyle bir şey görmedim ben, kişiden kişiye değişiyordur belki yan etkiler
esnyz14 babymom1017 ki değişiyor ben sadece kolumu kaldıramamıştım. Geçmiş olsun öncelikle ben kendi hemşireme sorduğumda duş alabilirsiniz sorun yok demişti. Ama siz yine de kendi doktorunuza danışın hepimizin hamileliği farklı. Allah şifa versin inşallah 🌼
Tubaa41 babymom1017 canım ben ne zaman tetanoz aşısı olsam çok ağır atlatırım dün 2. Oldum sadece gece kolum ağrıdı şuan oda yok geçti gibi